12 Eylül 2014 Cuma

Duvara Stickerları


Firmamızın ürünleri herhangi bir odada en etkili, ekonomik ve ucuz yolu dönüşümünü sağlar. Biz çeşitli baskılı geniş bir ürün yelpazesi yazdırmak ve her zevke uygun ürünleri müşterilerimize sağlayabilir yanı sıra, duvara vinil çıkartmalar üretirler.

Tasarım ofisi veya konut için en mobil ve doğru bir araç çıkartmalar çıkartmalar hizmet edebilir. Sınırlı mali kaynaklara sahip küçük bir şirket, ürünlerimiz, yani çıkartmalar çıkartmalar aracılığıyla, herhangi bir perakende alanı tasarım tescili bir atılım gerçekleştirebilir. Ürünlerimizin ile ürünler hakkında alıcıya sadece bilgi iletmek mümkün, ama aynı zamanda mal seçimini teşvik edecektir.

Vinil etiketleri stikeryVinilovye
Şirket ayrıca, benzersiz dönüştürebilir dekoratif duvar kağıdı ile her türlü mükemmel birleştirmek odanıza güzel ve benzersiz bir görünüm vermek için vinil çıkartmalar üretmektedir.Şirketin Uzmanları fotoğraf veya düzeni için bir vinil etiket yapabilirsiniz. Eğer görüntüyü değiştirmek istiyorsanız, o yüzeye zarar vermez, biraz zaman alacaktır ve boşanma hiçbir iz bırakın. Etiketler yüzeyin her türlü mükemmeldi tutun.

Ürünlerinin üretimi için şirket sadece yüksek kaliteli hammadde kullanır. İç duvar çıkartmaları herhangi bir yüzey üzerinde yüksek bir güvence ve iyi bir çekiş var. Firmamız çıkartmalar duvar çıkartmaları tarafından üretilen herhangi bir oda tasarımı için yeni bir tasarım çözümü bulmanıza yardımcı olacaktır.

Etiketler basılı üretilen çıkartmaları stenyPechat. Ömrü çıkartmaları vinil film açık hava şartlarında, üç ila beş yıl nutri aynı binaların ömür boyu sostavyalyaet iki yıldır. Biçim, renk ve ürünlerimizin boyutu müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak, herhangi bir şey olabilir. Tüm ürünler en kaliteli ve çok uygun fiyat, bizim şirket çalışanları tarafından imal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder