12 Eylül 2014 Cuma

Duvar Çıkartması SSS

Duvar Çıkartması SSS
Tam duvar çıkartmalar nelerdir?
Duvar çıkartmalar-da duvar çıkartmaları, grafik, ya da bilinen tipik bir baskılı yüzü ve bir yüzü yapışkan vinil çok ince levhalar apliklerde-vardır. Bunlar, çivi ya da yapıştırıcı kullanmadan duvar ve diğer yüzeylere düz sopa.

Ne Roommates duvar çıkartmaları kadar özel kılan nedir?
Geleneksel çıkartmalar tahvil boya o yapışkan destek veya pürüzsüz yüzeyler kullanın. Bu çıkartmalar kaldırıldığında, destek bazı yapışkan kalıntı veya bazı boya kapalı geliyor, sen bile bulabilirsiniz çok formunda geride bıraktı. Yipes!

Roommates duvar çıkartmalar sıkıca duvara kavrayan özel bir yapıştırıcı kullanabilirsiniz, ancak bir bağ oluşturmak olmayacaktır.Etiket kaldırıldığında, bu artık ya da hasar görmeden duvarından kolayca kaldırır. Bu teknoloji aynı zamanda çıkartmalar onların performans kalitesini düşürmeden yeni bir yerde tekrar kullanılmasına olanak tanır.

Nasıl duvar çıkartmaları geçerlidir?
Çoğu oda arkadaşı duvar çıkartmaları soyma ve sopa gibi kolaydır. Işte bu! Sadece astar onları soymak ve duvara veya seçtiğiniz yüzeye sopa. Burada detaylı bir uygulama kılavuzu okuyabilirsiniz.

Transferi duvar çıkartmalar, mia & co hattı olanlar gibi, hakkında burada okuyabilirsiniz biraz farklı bir uygulama süreci var.

Nerede ev arkadaşıyız başvurabilir?
Çıkartmalar sadece duvarlar için değil: Eğer herhangi bir düz, pürüzsüz bitmiş bir yüzeye koyun. Bu hemen her yerde aklınıza gelebilecek pencereler, kapılar, aynalar, mobilya, dolap, dizüstü bilgisayarlar ... içerir.

Nerede ev arkadaşıyız sürülmemelidir?
Kilim, kumaş, giyim, ya da diğer tekstil söz konusu şunlardır: lifler yapışkan etkisiz destek hale getirebilir. Biz de tuğla, cüruf blok veya diğer gözenekli yüzeylere bizim çıkartmalar uygulayarak önermiyoruz.

Biz çok bu çıkartmalar, yontma kırılgan, veya kaldırmak zor hale gelmesine neden olabilir beri düzenli aşırı sıcağa veya soğuğa maruz kalan herhangi bir yüzey üzerinde oda arkadaşı uygulama kaçınarak öneriyoruz. Ayrıca, bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga veya oda arkadaşı ile dekore öğeleri yerleştirmek asla.

Ben dokulu yüzeylere oda arkadaşı başvurabilir miyim?
Bu çok iyi bizim "milyon dolarlık soru" olabilir. Müşterilerimiz dokulu duvarları ile başarı değişen derecelerde rapor, ancak deneyimleri büyük ölçüde değişir. Tipik olarak, daha az darbelere ve yüzeye sahiptir sırtlar, iyi duvar çıkartma çalışacaktır.

Oda arkadaşı sizin için çalışacaktır eğer öğrenmek için en iyi yolu, amaçlanan yüzeyinin bir açıklama ile bizimle irtibata geçmek. Bazı durumlarda, size denemek için bir örnek gönderebilir.

Benim banyoda oda arkadaşı başvurabilir miyim?
Evet! Sürece çıkartmalar sizin küvet, fayans, veya duvarlara sıkıca basılı olarak, onlar buhar, nem ve hatta doğrudan nemden etkilenmez olacaktır.

Nasıl araba?
Yukarıda belirtildiği gibi evet-rağmen, aşırı sıcaklıklara maruz çıkartmalar kırılgan hale gelmesine neden olabilir. Bununla birlikte, yağmur ve kar uygun cam veya tampon ya da tatbik edilen bir çıkartma etkilemez.

Neden taze boyalı oda duvar çıkartmaları uygulayamazsınız?
Boyama ve duvar çıkartmaları uygulama arasında 2-3 haftalık bir bekleme önerir tüm oda arkadaşı ambalajı üzerinde bir not var. Biz sık sık "Sen ciddi misin" diye sordu konum - ve biz bu konuda% 100 ciddi olduğunu yinelemek istiyorum!Geçmişte, biz hiçbir şey taze boya daha bir duvar çıkartma hızlı batıklar tespit ettik.

Boya dokunmatik kuru hissediyor bile, çok uzun süre, bazen-birkaç hafta sürer aslında-için "çare."Boya tamamen iyileşmeden önce oda arkadaşı uygulanırsa, bunlar, soyma kıvırmak, ya da tamamen düşmek ... ve bunun ile bazı boya alabilir olabilir.

Biz beklemek zor biliyorum. Ama biz istiyoruz son şey onu uyguladığınız sonra düşmek için yeni marka çıkartma içindir. Yani, arkanıza yaslanın, rahatlayın ve bu boya bir süre için, şey yapalım. (Beklerken gerçekten eylem yeni duvar etikete görmek istiyorsanız, her zaman başka bir yere uygulayabilirsiniz ve boya kuruduktan sonra hareket!)

Nasıl duvar çıkartmaları taşırım?
Bir köşede başlayıp yavaş yavaş duvardan serbest kalıncaya kadar dekalin merkezine doğru hareket eden, duvar veya yüzeyden etiketi soyun. Çok zor çekerek, çok hızlı duvar çıkartma germek neden olabilir.

Benim duvar çıkartmaları temizleyebilir miyim?
Bir hafif nemli bir bez ve biraz el sabunu duvar etiketlerinde sona herhangi bir kir, toz, ya da diğer maddeleri uzaklaştırmak için hile yapmak gerekir.

Biz üzerinde veya oda arkadaşı etrafında herhangi bir kimyasal madde püskürtülerek önermiyoruz. Doğrudan temas veya uzun süreli maruziyet, fokurdayan çalışan, çizgiler veya solmaya neden olabilir.

Ben daha sonra onları kurtarmak istiyorsanız nasıl duvar çıkartmaları saklamak?
Eğer oda arkadaşı kaldırmak gerekir, ya yeni bir konuma taşımak veya daha sonraki bir tarihte tekrar kullanım için onları kurtarmak için bir olasılık varsa, biz orijinal ambalajında ​​geliyor gömlekleri kaydetmenizi öneririz. Sen, gömlekleri için çıkartmalar yeniden uygulamak onları rulo ve nerede olursanız olun, lütfen bunları saklayabilirsiniz.

Orijinal pedler yerine, mum veya parşömen kağıt ayrıca, bu amaç için çok iyi çalışır.

Neden benim özel duvar çıkartma tasarımı reddedildi?
Roommates reddetme veya kendi takdirine sunulan özel duvar çıkartmalar reddetme hakkını saklı tutar. Küfür, çıplaklık, yasadışı faaliyetlere teşvik veya referans (yani ilaç kullanımı), oda arkadaşı üretmek için uygunsuz bulduğu ırksal ya da etnik aşağılamalar, ya da diğer şüpheli içeriği: o Aşağıdakilerden herhangi içeriyorsa tasarım reddedilebilir. Oda arkadaşı da çoğaltmak hakları verilmiş değil hangi sanat lisanslı içeren her türlü tasarımları reddetme hakkını saklı tutar. Gönderdiğiniz tasarım reddedilirse, size e-posta yoluyla bildirilir ve tam bir geri ödeme verilecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder