12 Eylül 2014 Cuma

DUVAR STICKERS SSS'S

DUVAR STICKERS SSS'S



S: duvar çıkartmalar nelerdir?
Duvar çıkartmalar 3mm (gerçekten ince) renkli vinil yapılmış grafikler. "İletişim kağıt," ama vinil ince olduğundan daha iyi, özellikle iç mekan kullanımı için yapılan ve bir mat (parlak değil) olduğunu düşünüyorum. Bu özellikleri bir sanatçı tarafından duvara boyanmış gibi grafik bakmak yapar bitmiş bir görünüm neden. Bizim vinil yapılmış duvar çıkartmaları hakkında en iyi şey o kadar 5 yıl için tamamen çıkarılabilir ve boyayı kaldırmak veya çıkarılması üzerine herhangi bir kalıntı bırakmaz benzersiz bir yapıştırıcı ile yapılmış olmasıdır. Duvar çıkartmalar az 30 dakika veya boya karışıklık veya kuruma süresi olmadan herhangi bir oda dönüştürmek için büyük, düşük maliyetli bir yoldur zaman neden boş duvarlar çıplak kalmalı?
S: onlar benim duvarlara sopa mı?
Bu iyi bir test, yüzeyde maskeleme dokunun bir parça kullanmak ve sabah gelirsen, gece boyunca bırakın ve bu, soyulmuş etti sonra çıkartmalar çok olabilir! Bir duvar derece dokulu ise, bu şekilde gelmek çok muhtemel olduğu gibi yüzey üzerinde düz bir tutun var vinil verir gibi pürüzsüz yüzeyler, her zaman en iyisidir!

S: Nereye gemi mi?
Biz dünyanın her yerinde bizim Benzersiz ve eğlenceli Ürünler sunmak. Biz Ekspres Teslimat ile sipariş göndermek için gerekiyorsa bu ek masraf olacak.
S: Nasıl çalışır?
Biz uygulamak için size grafik hazır gemi. Tüm yapmanız paket tüpün dışarı almak. Bunu göz önüne sermek. Herhangi bir hava dışarı itmek için bir kredi kartı veya coaster gibi düz, sert bir yüzeye ile ovalayın. Ters çevirin. Peel ve duvara sopa. Sen zamanında eski bir profesyonel gibi uygulamak zorunda olacak uygulama talimatları izleyin Bizim kolay indirebilirsiniz. Çoğu uygulama 5-30 dakika arası sürer ve boyutu gerekli olabilir Büyük Dünya Haritası iki insan gibi büyük bir Duvar Sticker ise en bir kişi tarafından kurulabilecek şekilde tasarlanmıştır.
S: çıkartmalar kendim yüklemek ne kadar kolay?
Biz yüklemek için zor olabilir, biz ürünlerimizin kullanıcı dostu yapmak için mümkün olduğunca çok, ancak özellikle bizim büyük ürünler yapmak. Ürünlerimizin her biri sizin duvarlar acısız mümkün olduğunca muhteşem görünümlü olsun yardımcı olmak için ayrıntılı bir talimat paketi ile birlikte teslim edilir. Bir etiket yükleme konusunda daha fazla yardım için bizim kurulum video bakın. Biz de bir ürünü kendiniz yüklemek yapamıyorsanız biz öneriyoruz ürünlerimizden herhangi bir profesyonel kurulum hizmeti sunuyoruz. NB. Vinil Gösterim kurulum sırasında çıkartma neden herhangi bir hasar için sorumlu değildir.
  S: Ben bir üçüncü taraf yükleyici kullanmak ne olur?
Biz her zaman bir yükleme hizmeti arıyorsanız eğer, bizim montaj ekibi kullanmanızı öneririz. Bir üçüncü taraf yükleyici kullanmayı tercih yoksa Ancak, yükleme sırasında oluşan hasara karşı kapalı olmayacak. Eğer sipariş aldıktan sonra biz yapılan herhangi bir işçilik maliyetleri karşılamayacaktır anlamı, kesin teslim tarihini garanti edemiyoruz olarak Buna ek olarak, sadece, bir üçüncü taraf yükleme kitap.
S: Ne yüzeyler ben onları koyabilirsiniz?
Duvar çıkartmaları için en yaygın uygulamalardan biri boyalı duvarlarda. Biz taze boyalı duvarlar veya yüzeyler düzgün çıkartmaları uygulamadan önce en az 6 hafta (kuru) tedavi için izin öneririz. O zaman aşırı miktarda gibi görünse de, boyalı yüzeyler çıkartma ile uygun bir bağ oluşturmak için bir mikroskobik düzeyde kurumaya en az 6 hafta gerekir. Bunun dışında, size yüzeyi pürüzsüz, temiz ve tozsuz uygulamadan önce temiz bir bezle silerek olduğundan emin olmak isteyeceksiniz.
Duvar yüzeylerine ek olarak, örneğin ahşap, metal, soğutma cihazı kapıları, plastik ve cam gibi bir kuru, pourous, düz bir yüzey Yapıştırmaların uygulayabilir.
Nerede onları koyabilirsiniz?
-nursery
-office
-Derlik
-çalıştır oda
-Yatak Odası
-Mutfak
-dining oda
-salon
-great oda
-kolej yurtlar
-apartments
S: Vinil nedir?
Vinil Özellikler:
Tüm Vinil Gösterim duvar çıkartmaları / çıkartmaları Seçtiğiniz renk bizim yüksek dereceli düşük tac çıkarılabilir kendinden yapışkanlı vinil hassas kesim vardır. Doğru ve kolaylığı ile, hiçbir zaman yapılır transferini sağlamak için detaylı montaj talimatları ve ön-uygulamalı uygulama bandı ile birlikte verilir.
Biz de fiyat değişebilir gibi sadece sormak Daimi Vinil bizim Stickers'ın herhangi bir teklif.

S: Nasıl e-posta Dosyalar çok büyük aktarmak için?
Biz dosya göndermek ve almak için WeTransfer kullanın. Vi.wetransfer.com: Bize bir dosya göndermek istiyorsanız, bu linki kullanınız
S: çıkartmaları benim duvarlar zarar verir mi?
Duvarlar için herhangi bir hasarı sınırlamak için her türlü adımı atmaya iken biz her yüzey hasarı serbest kalacak garanti edemez. Kaynaklanan herhangi bir hasar sonuçta onarmak için bizim sorumluluğumuz değil talihsiz, ama.
Biz neden hasar bizim kontrolümüz dışında koşulların bir sonucu olarak, yani malzemeleri bulmak ve tanınmış amaç ve sanayi için hem de uygun olan ekipmanları monte için büyük boy gitti.


S: ortalama Gerçekleştirme nedir?
VI HQ biz 7gün alınan tüm siparişleri üretmek için gerçekten zor iş. Sanat tamamlanmış ve bu dönemi de nakliye alınan süreyi kapsamaz kez bu süre sadece başlar unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder