12 Eylül 2014 Cuma

Duvar sticker deneyimim.

Kendim Evime Duvar Sticker aldım ve çok güzel bir deneyim yaşadım. Bu yaşadıklarımı sizlere aktarmak istiyorum. Kadife duvar sanatından korkmayın. Bu sizin duvarlarınıza kalıcı ve gitmeyen değişmeyen bir ürün değil. Çakılı kalmayacak, bir sene sonra sıkıldınız değiştireceksiniz. Duvar sticker'larını yapıştırıp Çıkarmak çok kolay.  sonsuza dek orada takılıp kalmayacak. Fikrinizi değiştirmek için göz güncellemek, ya da yıllarca bırakabilirsiniz. Duvarlarınızı sanatsal bir yapıya kavuşturmanız çok basit.

Çıkarılabilir duvar çıkartmaları herhangi bir yüzey için mükemmeldir. Kiralama ve daireler, ev, ofis ya da  yat için mükemmel. , Duvar stickerlarıyla kendi tasarımlarınızı yapın. Kendi hayal gücünüzün ürünleri. Eğer değiştirmek istiyorsam, kolayca soyulabilir ve başka bir duvar sticker'ını yapıştırırım.

Yapışkan Smack bu ürünleri, bazen denilen duvar dövmeleri, duvar çıkartmalar, vinil yüzey sanatı, pencere eteklerinden ve pencere çıkartmalar sağlar, ancak ne olacak diyoruz ... onlar tuvalden daha güzel durur, posterlerden  çok güzel, ucuz ve boyaya zarar vermez. Çıkarılabilir çıkartmaları herhangi bir karışıklık yapıştırıcı yoktur. Ev Dekorasyonunda yep yeni bir yöntem!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder