12 Eylül 2014 Cuma

Duvar Sticker Hakkında bilgi

Wall Stickers Hakkında

DUVAR STICKERS
S: Duvar Sticker nedir?
Duvar Sticker hemen hemen tüm yapışkan duvar dekor için geçerli genel bir terimdir. Bazı insanlar duvar çıkartmalar, duvar grafiği, duvar sanatı, hatta duvar dövme gibi çıkartmalar duvara bakın.

S: Duvar Etiketler yapılmış ve bunlar yüksek kalite ne?
Onlar ultra-ince, parlak, kendinden yapışkanlı vinil malzemeden yapılır. Duvar Etiketler yıl son derece dayanıklı ve yapılır, ama yine de yeterince esnek çeşitli yüzeyler için uygulanacak olan.
Onlar çok yüksek kalitede ve ISO-9001 sertifikasına sahiptir.

S: Duvar Etiketler çıkarılabilir misiniz?
Evet! Onlar özel bir değişiklik için hazır böylece geçici duvar dekorasyonu için yapılır; sadece bunları kaldırabilirsiniz. Tam talimatlar için http://www.facebook.com/#!/stickythings.co.za?bookmark_t=page: Talimatları aksi Facebook sayfamızı oturum, duvar sticker kaldırılması için sipariş dahildir.

S: Nasıl Duvar Stickers kaldırırım?
Geçici duvar çıkartmaları Çıkarma kolaydır. Tırnağınızla bir kenar yukarı soyun ve yavaş yavaş duvardan etikete soyun. Onlar birkaç yıl için veya cam gibi daha az gözenekli yüzeye olmuştur, size etiketi ısınmak için (düşük ısı ayarlanmış) bir saç kurutma makinesi kullanmanızı öneririz, bu yapıştırıcı bültenleri ve soyulmasına daha da kolaylaştırır. Duvar çıkartmaları çıkartırken ekstra dikkatli olun, yerine duvardan uzağa çekerek daha duvarına aşağı hizada soyun.

S: Ne kadar Duvar Sticker kadar kalacak?
Kapalı 3 yıl - Bizim duvar çıkartmaları kolayca 2 sürebilir. Uzakta yapıştırıcı serbest bırakabilirsiniz ısı olarak doğrudan güneş ışığı onlara çalışın ve çıkartmalar soymaya neden olabilir. 2 yıl - Açık havada, onlar kadar 1 sürebilir. Ona Geçici dekor en iyi!

S: Duvar Etiketler yeniden ve yeniden yerleştirilebilir mi?
Kadar onlar çıkarılabilir gibi, ne yazık ki, onlar yeniden kullanılabilir ya da repositionable DEĞİLDİR. Bu malzeme sadece bir kez kullanılabilir şekildedir. Biz gerçek bir şey yapışmasını önce bir profesyonel olmasına yardımcı olmak için her sipariş ile bir uygulama çıkartma vardır.

S: Duvar Etiketler duvarlar dışında, yüzeyler için kullanılabilir mi?
Evet! Bu kadar kendi adına çelişkili olarak, çeşitli yüzeyler üzerinde de kullanılabilir. Onlar duvarlar gibi, pürüzsüz, kuru ve temiz yüzeyler üzerinde iyi çalışır, ama gibi diğer yüzeylerde de sadece işe: (değil derz dolgusu, aynalar, banyo / mutfak karoları (kapı, pencere, dış vb üzerine duş kapıları sürgülü için büyük) cam ), tavanlar, buzdolabı, çamaşır makinesi, kapalı beton zeminler, düz metal, kiremit, plastik yüzeyler, işlenmiş ahşap mobilya, dizüstü bilgisayarlar ve hatta araba! Temiz, düz ve pürüzsüz yüzeyler düşünün. Kilim, kumaş, giysi, ya da başka herhangi bir tekstil üzerine duvar çıkartmaları koymayın. Tekstil lifleri yapıştırıcı sopa ve etkisiz hale gelmesine neden olabilir.

S: Duvar Etiketler dokulu duvar ve yüzeyler için uygun mudur?
Hayır, Duvar Etiketler dağlık ve engebeli yüzeylerde (hatta duvarlar) için uygun DEĞİLDİR - temiz ve pürüzsüz düşünüyorum.Yüzey tamamen düz ve pürüzsüz ve (toz veya kir) temiz olması gerekir. İyi bir göstergesi olduğunu: - Bu işe eğer, o zaman çalışması gerekir "berrak yapışkan şeyler daki okul kitaplarını karşılamak için kullanılan" düşünün. Uygun olmayan yüzeylerde örnekleri şunlardır: yüz tuğla, doku herhangi bir tür, cüruf bloğu (ya da başka gözenekli yüzeyler), "portakal kabuğu" ya da dokulu duvar, duvar kağıdı ve hassas yüzeyler. Eğer bizim duvar çıkartmaları çalışacaktır eğer emin değilseniz, onu göze çarpmayan bir alanda sizin pratik etiket ile test etmek ve çalışıp çalışmadığını görmek için her zaman en iyisidir. Alternatif olarak, bize bir e-posta göndermek ve bir şey satın almadan önce, bazı durumlarda, biz test etmek için size bir numune göndermek mümkün olabilir.

S: Duvar Etiketler Duvarlarda boya kaldırmak mı?
Biz boyalı duvarlar için tamamen güvenli olması için Duvar Stickers tasarladık; oldukları kapalı ahşap, plastik veya metal gibi boya, ya da hasar, diğer yüzeylere soyma anlamına gelir. Çok bazı durumlarda, altında boyalı yüzeyin yaş veya durumuna bağlı olarak, bazı boya benekleme olmayacağına yönüyle diyemeyiz sadece bir not. Kaldırdığınız zaman, çıkartmaların arkasında boya lekeleri fark edebilirsiniz ve bazı küçük boya gerekebilir rötuş. Taze boyalı duvarlar için boya için 2 hafta tedavi için izin verir. Biz sabır alır ... biliyorum, ama ıslak duvara uygulayarak daha iyi. Ayrıca, duvarları korumak için - duvar çıkartmaları çıkarırken ekstra dikkatli olun, yerine duvardan uzağa çekerek daha duvarına aşağı hizada soyun.

S: Duvar Etiketler çocuklar için güvenli mi?
Kesinlikle. Ürünlerimiz yüksek güvenlik standartlarına karşı test ve tamamen non-toksik edilir. Onlar ftalatları veya kurşun gibi zararlı kimyasallar içermez. Onlar bizim duvar çıkartmaları çocukların oyun ya süsleyin için tamamen güvenli,% 100 non-toksik.

S: Neden Duvar Etiketler kokusu do?
Eğer bizim duvar çıkartmaları bir paket açtığınızda Bazen, hafif bir "vinil / plastik-y" koku algılayabilir.Kokusu genellikle birkaç dakika içinde gidecek, ama her zaman taze hava açık havada sayfaları yerleştirerek sürecini hızlandırabilir, ya da iyi havalandırılan bir odada.

S: Nasıl benim duvar çıkartmaları temizlerim?
Çıkartmalar kirliyse, onlar nemli bir bez ve hafif bir sabun ile temizlenebilir. Herhangi bir kimyasal, temizleyiciler veya kokuları ile duvar çıkartmaları sıkmayın.

S: duvar çıkartmaları aşırı sıcaklıklara dayanabilir miyim?
Duvar Etiketler sıcağında hafif değişiklikleri dayanacak şekilde imal ve güneş ışığından soğuk edilir. Resmen, onlar -5 50 santigrat derece, ancak yüksek ısıya sıcaklıklara dayanabilir veya soğuk duvar çıkartmaları ömrünü azaltacaktır ve yapıştırıcı tehlikeye ve yüzeyleri, rip, soyma düşmek, ya da zarar çıkartmalar neden olan onlar uygulanmıştır. Doğrudan güneş ışığı duvar çıkartmaları verebilirsiniz veya bir tost makinesi, fırın, su ısıtıcısı, braai gibi sıcaklık öğeler üzerinde onları konumlandırmak etmeyin, saç kurutma makinesi vb bulaşık, fırın veya mikrodalga duvar çıkartmaları ile dekore edilmiştir öğeleri koymayın!

S: banyoda duvar çıkartmaları koyabilir miyim?
Kesinlikle, bir duş içine gibi akan su değil sadece altında / banyo vb Hatta duvarlar, döşemeler ve duvar çıkartmaları sopa - tuvalet! Duvar çıkartmaları fayans arasında Sıvaya uygun olmayacaktır.

TASARIM VE RENKLERİ

S: Ne size ne teklif için farklı bir renk istiyorsanız?
Biz farklı tasarımlar için belirli standart renk şemaları sunuyoruz. Bu, çoğunlukla sadeliği, toplu baskı / maliyet tasarrufu, uygulama ve tasarım boyutu sipariş içindir. Size özel bir renk sunabilir, ancak tasarımına bağlı olarak, 2-3 kat fiyat arasındaki mal olacak. Biz büyüdükçe, biz daha fazla renk çeşitleri sunacak.

S: Ben bir pencerenin iç yüzeyinde koymak böylece benim çıkartma ters basılmış almak istiyorum. Bu mümkün mü?
Evet, ama sadece bazı tasarımlar. Bu biraz uzun sürebilir ve biraz maliyetli ama bize e-posta ve biz size bildireceğiz olabilir.

S: Ben özel bir tasarım veya daha büyük tasarım istiyorum, bunu sunuyorsunuz?
Evet, gereksinimleri / boyutları ile bize e-posta ve biz yanıt vereceğiz. Bu kurumlar için harika!

S: Kullanmak için bir tasarım olarak akıllıca bir fikir var mı?
Bize bildirin! Yeni fikirleri ve önerileri sevgi ve günlük yelpazemizi genişletiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder